Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

 1. PLUS/
 2. Recepten/
 3. Bruchetta met gorgonzola en gepofte druiven

Bruchetta met gorgonzola en gepofte druiven

Ingrediënten

 • 1 PLUS meergranen stokbrood
 • 1 teen knoflook
 • 500 gram PLUS pitloze druiven (wit en blauw)
 • 3 eetlepels PLUS olijfolie traditioneel
 • 150 gram gorgonzola (Biologisch PLUS)
 • ¼ bakje tuinkers (Biologisch PLUS)
Bruchetta met gorgonzola en gepofte druiven product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

 1. 1 Verwarm de oven voor op 185 °C. Snijd 1 PLUS meergranen stokbrood in schuine plakken van ± 1½ cm dik en rooster ze ca. 6 min. in de voorverwarmde oven (of leg de sneetjes ca. 5 min. op het rooster van de barbecue). Neem ze uit de oven (of van de barbecue). Pel 1 teen knoflook en wrijf de sneetjes aan een kant in met de knoflookteen.
 2. 2 Steek de barbecue aan. Was 500 gram PLUS pitloze druiven (wit en blauw) en dep ze droog met keukenpapier. Leg ze in de ovenschaal of grillkorf. Bestrijk ze met 3 eetlepels PLUS olijfolie traditioneel. Pof de druiven in de ovenschaal op de hete barbecue 15-20 min.
 3. 3 Bestrijk de sneetjes brood met 150 gram gorgonzola (Biologisch PLUS) en verdeel er kleine trosjes gepofte druiven over. Bestrooi met ¼ bakje tuinkers (Biologisch PLUS) en serveer met de rest van de gepofte druiven.