
Bruine boterham met mosterdmayo, beenham en oude kaas
Lunch
4 pers.
ca. 20 min
Nederlands
Ingrediënten
1 eetlepel mayonaise
1 theelepel scherpe mosterd
1 theelepel grove mosterd
4 druppels honing
4 sneeën bruinbrood
8 blaadjes kropsla (gedroogd, gewassen)
4 plakken beenham
80 gram oude kaas (geschaafd)
0 tuinkers (om te garneren)
Bereidingswijze
1. Roer de mayonaise, scherpe mosterd, grove mosterd en honing (naar smaak) door elkaar. Besmeer hier 4 stevige bruine boterhammen mee.
2. Leg er blaadjes kropsla op en beleg met een plak beenham en wat geschaafde oude kaas. Bestrooi met geknipte tuinkers.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
225 kcal
Vetten
12 gram
Waarvan verzadigd vet
5 gram
Koolhydraten
17 gram
Eiwitten
11 gram
Meer recepten in de categorie