
Bruschetta met avocado en gemarineerde tomaatjes
Amuse
4 pers.
ca. 25 Min
Ingrediënten
5 eetl. PLUS Olijfolie
rasp en sap van ½ citroen
2 tomaten, in plakjes
½ rijpe avocado, geschild en pit verwijderd
handje basilicumblaadjes, in reepjes
1 PLUS Korenlanders Rustiek stokbrood
Bereidingswijze
Roer 2 eetlepels olijfolie los met citroenrasp en –sap en breng op smaak met zout en peper. Snijd de avocado in plakjes en leg met de plakjes tomaat op een plat bord. Bestrooi met de reepjes basilicum.
Besprenkel met de dressing en laat circa 15 minuten marineren.
Snijd het stokbrood in 8 schuine sneetjes en bestrijk ze met olijfolie.
Rooster het brood op een hete barbecue en beleg met de plakjes tomaat en avocado.
Meer recepten in de categorie