Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bruschetta met tomaat, basilicum en parmaham

Bruschetta met tomaat, basilicum en parmaham

Ingrediënten

  • 1 stokbrood of ciabatta, in dikke schuine plakken
  • 4 eetlepel olijfolie
  • 1 teentje knoflook, gehalveerd
  • 200 gram kleine trostomaatjes, in kwarten
  • 1 bosje basilicum, gescheurd
  • snufje suiker
  • 5 plakken parmaham, gehalveerd
Bruschetta met tomaat, basilicum en parmaham product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Voorgerecht
Recipes/Time Ca. 10 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bestrijk de plakken brood aan beide kanten met 2 eetlepels olijfolie. Rooster het brood in een grillpan of onder de ovengrill aan beide kanten goudbruin. Strijk met de snijvlakken van het teentje knoflook over het warme brood. Schep de tomaatjes goed door de basilicum, suiker, zout, peper en de rest van de olijfolie. Verdeel over de bruchetta’s en leg er een mooie plak parmaham op.

    Voedingswaarde

  • Kcal 270
  • Eiwit 32 g
  • Koolhydraten 8 g
  • Vet 11 g