In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bruschetta met tomaat, basilicum en parmaham

Bruschetta met tomaat, basilicum en parmaham

Bruschetta met tomaat, basilicum en parmaham product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 stokbrood of ciabatta, in dikke schuine plakken
  • 4 eetlepel olijfolie
  • 1 teentje knoflook, gehalveerd
  • 200 gram kleine trostomaatjes, in kwarten
  • 1 bosje basilicum, gescheurd
  • snufje suiker
  • 5 plakken parmaham, gehalveerd
Bereiden
Bestrijk de plakken brood aan beide kanten met 2 eetlepels olijfolie. Rooster het brood in een grillpan of onder de ovengrill aan beide kanten goudbruin. Strijk met de snijvlakken van het teentje knoflook over het warme brood. Schep de tomaatjes goed door de basilicum, suiker, zout, peper en de rest van de olijfolie. Verdeel over de bruchetta’s en leg er een mooie plak parmaham op.

Voedingswaarde

eiwit
32 g
koolhydraten
8 g
vet
11 g
Kcal
270