Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Buffelmozzarella met aardbeienvinaigrette

Buffelmozzarella met aardbeienvinaigrette

Ingrediënten

  • 250 g aardbeien
  • 2 el balsamicoazijn
  • 5 el olijfolie, extra vierge
  • 2 bollen PLUS Moment Buffelmozzarella, in schuine plakken
  • 75 g rucola
  • 1 pot biologische basilicum, geplukt
  • 2 el kappertjes
Buffelmozzarella met aardbeienvinaigrette product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Voorgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak de aardbeien schoon en snijd ze doormidden boven een kom. Schep om met de balsamicoazijn en olie en laat 10 minuten marineren. Schep tussendoor nog een keer om.
  2. Hussel de rucola met de basilicumblaadjes in een kom. Verdeel de sla over 4 diepe borden. Leg de mozzarella op de sla. Schep de aardbeien en dressing erover. Strooi de kappertjes erover. Schenk er eventueel nog een beetje olie over. Lekker met gedroogde rauwe ham.

    Voedingswaarde

  • Kcal 335
  • Eiwit 10 g
  • Koolhydraten 5 g
  • Vet 30 g