Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Caesar burgers

Caesar burgers

Ingrediënten

  • 1 stuk kropsla
  • 4 stuks kaiserbroodjes
  • 4 plakken oude kaas
  • 8 plakjes bacon
  • 280 gram gerookte kipfilets
  • 2 stuks eieren
  • 2 stuks avocado's
  • 1 stuk citroen
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 1 stuk rode ui
  • 2 stuks broccoli
Caesar burgers product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Pel de rode ui en snijd in ringen. Was de bladeren van de kropsla. Snijd de broccoli in roosjes, de gerookte kip in plakken en pers het sap uit de citroen. Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit, schep het vruchtvlees eruit en snijd in reepjes. Snijd de kaiserbroodjes open.
  2. 2. Breng een pannetje met water aan de kook, kook de eieren 6 minuten en laat schrikken. Pel en prak fijn met behulp van een vork. Breng op smaak met wat peper.
  3. 3. Breng opnieuw een pan met water aan de kook en kook de broccoli 4 minuten.
  4. 4. Meng de mayonaise met het citroensap tot een gladde saus.
  5. 5. Verhit een koekenpan en bak de bacon in 8 minuten knapperig. Keer regelmatig om.
  6. 6. Bestrijk de binnenkant van de kaiserbroodjes met de citroenmayonaise, leg er 2 bladen kropsla bovenop. Volg met een plak kaas, de rode uienringen, een aantal plakken gerookte kip, de avocado en de bacon. Sluit af met een flinke lepel ei en het kapje.
  7. 7. Verdeel de burgers over de borden en serveer met de broccoli.

    Voedingswaarde

  • Kcal 681
  • Eiwit 35 g
  • Koolhydraten 7 g
  • waarvan suikers 5
  • Vet 44 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 12
  • Vezels 8