

Caesar salade met kip cordon bleu
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
8.17 voor 4 pers.
Ingrediënten
4 stuks Eieren
2 tenen Neutraal knoflook
2 filets Ansjovis
30 gram Parmigiano
3 eetlepel Mayonaise
1 stuk Citroen
2 eetlepel Plus olijfolie
2 sneetje Plus Korenlanders Waldkorn
1 stuk Ijsbergsla
250 gram 750501
Bereidingswijze
1. Breng een pannetje met water aan de kook en leg, wanneer het water kookt, de eieren voorzichtig in het water. Kook 7 minuten, giet dan af en spoel goed af met koud water.
2. Hak de knoflook en ansjovis heel fijn en rasp de Parmezaanse kaas, meng met de mayonaise en 1 el citroensap.
3. Verhit 2 el olie in een koekenpan, snijd het brood in stukjes en bak aan beide kanten aan tot het brood goudbruin is. Laat afkoelen.
4. Verhit een koekenpan met een scheutje olie en bak de kip cordon bleu’s aan beide kanten aan tot de kip gaar is en de buitenkant goudbruin.
5. Snijd intussen de romaine sla in reepjes en spoel af. Meng de sla met de dressing en serveer met de eieren en de in reepjes gesneden cordon blue.
Meer recepten in de categorie