Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Caesar salade wraps

Caesar salade wraps

Ingrediënten

  • 6 stuks tortillawraps
  • 3 stuks kipschnitzels
  • 100 ml yoghurt
  • 75 gram oude kaas
  • 400 gram tuinerwten
  • 150 gram veldsla
  • 2 stuks avocado's
  • 1 stuk groentebouillon
  • 2 teentjes knoflook
Caesar salade wraps product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Breng een pan met water aan de kook en kook de tuinerwten 3 minuten. Giet af in een vergiet en spoel na met koud water.
  2. 2. Pel en pers de teentjes knoflook. Voeg de tuinerwten samen met de yoghurt en de knoflook in een kom, verkruimel het bouillonblokje erboven en pureer met een staafmixer tot een gladde crème. Bewaar tot gebruik in de koelkast.
  3. 3. Snijd de avocado's doormidden, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in plakjes. Schaaf met een kaasschaaf krullen van de oude kaas.
  4. 4. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de kipkrokantschnitzels in 6 minuten rondom goudbruin. Veeg de pan voorzichtig schoon met een vel keukenpapier. Verhit opnieuw een scheutje olie in dezelfde pan en bak de tortillawraps in circa 2 minuten rondom zacht en goudbruin.
  5. 5. Snijd de kipkrokantschnitzels in gelijke reepjes. Verdeel de crème van tuinerwten samen met de veldsla, de kip, de avocado's en de oude kaas over de tortillawraps en rol of vouw ze dicht.
  6. 6. Snijd de wraps schuin doormidden en verdeel ze over de borden.
  7. Tip: extra lekker met een gekookt eitje en uitgebakken ontbijtspek.

    Voedingswaarde

  • Kcal 696
  • Eiwit 63 g
  • Koolhydraten 49 g
  • waarvan suikers 5
  • Vet 25 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 9
  • Vezels 10