Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Caesarwraps met krokant spek

Caesarwraps met krokant spek

Ingrediënten

  • 120 gram Ontbijtspek
  • 4 stuks Eieren
  • 3 stuks Ansjovis
  • 1 eetlepel Parmezaanse kaas, geraspt
  • 2 theelepel Citroensap
  • 8 eetlepel Mayonaise
  • 200 gram Vegetarische wokstukjes
  • 1 stuk Sjalot
  • 1 helft IJsbergsla
  • 1 Kwart Komkommer
  • 1 stuk Avocado
  • 4 stuks Medium tortilla's
Caesarwraps met krokant spek product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Verwarm een grote koekenpan op middelhoog vuur en bak hierin het ontbijtspek krokant in zijn eigen vet. Laat uitlekken op keukenpapier.
  2. 2. Breng ondertussen een pan met water aan de kook. Kook hierin de eieren 6 minuten en laat schrikken onder de koude kraan. Hak de ansjovis fijn en meng met de Parmezaanse kaas en citroensoep door de mayonaise. Breng op smaak met zwarte peper.
  3. 3. Verwarm de koekenpan met het spekvet op middelhoog vuur en bak hierin de vegetarische wokstukjes goudbruin. Snijd de sjalot in dunne ringen en scheur de ijsbergsla in stukken.
  4. 4. Snijd de komkommer in halve maantjes en breng op smaak met peper en zout. Halveer de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in plakjes. Breng op smaak met peper en zout.
  5. 5. Pel de eieren en snijd elk in zes partjes. Besmeer de tortilla’s met de ansjovismayonaise en beleg met de sla, spek, avocado, komkommer, ei, sjalot en wokstukjes. Rol ze voorzichtig dicht en halveer. Serveer direct.

    Voedingswaarde

  • Kcal 537
  • Eiwit 24 g
  • Koolhydraten 53 g
  • waarvan suikers 5
  • Vet 23 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 5
  • Vezels 4