Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Cakepop paashaas

Cakepop paashaas

Ingrediënten

  • 300 gram cake
  • 100 gram wit glazuur
  • 14 Lollystokjes
  • 400 gram witte chocolade
  • 2 eetlepels neutrale olie
  • Een handje amandelen
  • Een handje krenten
  • Een eetlepel hagelslag
Cakepop paashaas product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Tussendoor
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 14 personen

Bereidingswijze

  1. Bereiden: Verkruimel 300 g cake met 100 g wit glazuur.
  2. Draai er balletjes van ter grootte van een kastanje. Prik op een stokje. Leg in de koeling.
  3. Smelt 400 gr witte chocolade au bain marie. Voeg 2 el neutrale olie toe. De witte chocolade kan snel klonteren. De olie zorgt voor smeuïgheid.
  4. Haal de cake pops door de chocolade en laat ze drogen.
  5. Versier met halve amandelen als oren, krentjes als ogen en hagelslag als snorharen.