1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Cakepop paashaas

Cakepop paashaas

Cakepop paashaas product foto
  • Ingredienten:

  • 300 gram cake
  • 100 gram wit glazuur
  • 14 Lollystokjes
  • 400 gram witte chocolade
  • 2 eetlepels neutrale olie
  • Een handje amandelen
  • Een handje krenten
  • Een eetlepel hagelslag
Bereiden
Bereiden: Verkruimel 300 g cake met 100 g wit glazuur.
Draai er balletjes van ter grootte van een kastanje. Prik op een stokje. Leg in de koeling.
Smelt 400 gr witte chocolade au bain marie. Voeg 2 el neutrale olie toe. De witte chocolade kan snel klonteren. De olie zorgt voor smeuïgheid.
Haal de cake pops door de chocolade en laat ze drogen.
Versier met halve amandelen als oren, krentjes als ogen en hagelslag als snorharen.
Menugang
Traktatie
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
14
Voedingswaarde (pp)
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie