Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Camembert met rood fruit en tijm

Camembert met rood fruit en tijm

Ingrediënten

  • 1 camembert (250 g, Le Rustique)
  • ½ bakje zacht fruitmix (250 g)
  • 3 el rode port
  • 4 takjes tijm
  • Mixer
Camembert met rood fruit en tijm product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 35 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwijder de plastic verpakking van de kaas en snijd de bovenkant eraf. Zet de kaas terug in het doosje en zet in een ovenschaal. Ris de blaadjes van de tijm (houd 1 takje over voor garnering) en strooi ze over de kaas. Bak de kaas ca. 20 min. in de oven.
  2. 2 Breng het fruit met de port in een steelpan aan de kook en kook 5 min. op laag vuur. Schep de saus over de kaas en garneer met tijm. Lekker met kerstbroodjes (PLUS Feestmoment) of geroosterde sneetjes rozijnen-krentenbrood (PLUS).

Variatie

Check of het bakje van de camembert stevig genoeg is en vastgeniet. Zo niet, zet er zelf een paar nietjes in of zet de kaas in een passend ovenschaaltje.

    Voedingswaarde

  • Kcal 195
  • Eiwit 13 g
  • Koolhydraten 6 g
  • Vet 12 g