Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Caprese bruschetta met tomatensoep

Caprese bruschetta met tomatensoep

Ingrediënten

  • 2 zakjes tomatensoep
  • 2 stuks mozzarella
  • 4 sneetjes meergranenbrood
  • 4 stuks tomaten
  • 1 handje basilicum
  • 50 ml balsamicoazijn
Caprese bruschetta met tomatensoep product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Was en snijd de tomaten in gelijke plakken. Laat de bolletjes mozzarella uitlekken en snijd deze ook in gelijke plakken.
  3. Breng ondertussen een steelpan met de balsamicoazijn aan de kook en laat op laag vuur inkoken tot de balsamicoazijn stroperig wordt.
  4. Kwast de sneetjes brood in met een beetje olijfolie en toast het brood in een broodrooster goudbruin.
  5. Beleg de toast met de plakjes tomaat, de mozzarella, de basilicum en de balsamico-stroop.
  6. Verdeel de tomatensoep in kommen en serveer er de caprese bruschetta's bij.

    Voedingswaarde

  • Kcal 477
  • Eiwit 22 g
  • Koolhydraten 52 g
  • waarvan suikers 20
  • Vet 19 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 8
  • Vezels 7