
Penne carbonara met spekjes
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
Europees
Ingrediënten
300 gram penne
300 gram bladspinazie
500 gram (kastanje)champignons
200 gram gerookte spekreepjes
470 gram Pastasaus Carbonara Grand’Italia
75 gram geraspte parmezaanse kaas
0.5 stuks krulpeterselie
Bereidingswijze
1. Bereid de penne volgens de aanwijzing op de verpakking.
2. Snijd de kastanjechampignons in plakjes. Hak de peterselie fijn en rasp de parmezaanse kaas.
3. Bak de spekjes 3 minuten in een koekenpan. Voeg de kastanjechampignons toe en bak 3 minuten mee. Voeg vervolgens de pastasaus toe. Roer beetje bij beetje de spinazie door de saus en laat slinken.
4. Voeg de penne bij de saus en meng door elkaar. Verdeel de pasta over 4 diepe borden. Garneer met vers geraspte parmezaanse kaas en peterselie.
Meer recepten in de categorie