Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Carpaccio met pesto

Carpaccio met pesto

Ingrediënten

  • 2 schalen PLUS FeestMoment Blonde d'Aquitaine Rundercarpaccio à 100 g
  • handje rucolablaadjes
Carpaccio met pesto product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Voorgerecht
Recipes/Time Ca. 5 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verdeel de plakjes vlees over 4 borden. Verdeel de pesto en pijnboompitten erover. Garneer met de rucolablaadjes en bestrooi met de Parmezaanse kaas.

    Voedingswaarde

  • Kcal 90
  • Eiwit 11 g
  • Koolhydraten 1 g
  • Vet 1 g