
Carpaccio-rolletjes met ricotta
Voorgerecht
4 pers.
ca. 15 min
Europees
Ingrediënten
150 gram ricotta
1 eetlepel olijfolie met knoflook
200 gram PLUS authentieke carpaccio
40 gram rucola
50 gram zongedroogde tomaten
Bereidingswijze
1. Roer de ricotta los tot deze smeuïg is en breng op smaak met de olijfolie en peper.
2. Maak de rucola in een losse kom aan met de dressing die in de verpakking van de carpaccio zit. Snijd de zongedroogde tomaten in kleine stukjes.
3. Uit 1 pak rundercarpaccio kunnen 4 rolletjes gemaakt worden: Neem 3 plakjes carpaccio voor 1 rolletje, maak los van elkaar en leg overlappend op elkaar op een snijplank. Lepel op elk plakje wat van de ricotta, de aangemaakte rucola en de zongedroogde tomaten. Strooi de kaas en de geroosterde pijnboompitten er over. Rol het vlees voorzichtig op en zet eventueel vast met een cocktailprikker.
Meer recepten in de categorie