Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Carpaccio van mineola's, rode biet en witte kaas

Carpaccio van mineola's, rode biet en witte kaas

Ingrediënten

  • 4 mineola’s
  • 4 rode bieten
  • 200 g witte kaas
  • 1 handje pecannoten
  • 2 el balsamico azijn
  • 1 rode ui
  • 70 g rucola melange
  • 300 g vastkokende aardappelen
Carpaccio van mineola's, rode biet en witte kaas product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Voorgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden (elektrisch) of op 180 graden (hetelucht).
  2. Pel de mineola’s en verwijder de witte vliesjes. Snijd de mineola’s in flinterdunne, gelijke plakken. Spoel de rode bieten af en snijd deze in dezelfde flinterdunne plakken. Was de aardappelen en snijd deze tot slot ook in dunne plakjes.
  3. Pel en snijd vervolgens de uien in ringen, hak de pecannoten grof en verkruimel de witte kaas.
  4. Verdeel de aardappelplakjes oven een bakplaat en plaats deze 15 minuten in het midden van de voorverwarmde oven tot ze goudbruin kleuren.
  5. Verdeel de rucola, de rode bieten, de mineola’s en de krokante aardappelplakjes over de borden. Garneer met de witte kaas, de pecannoten, de rode uien en de balsamico azijn.