Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Carpacciosalade met aardbeien

Carpacciosalade met aardbeien

Ingrediënten

  • 20 g amandelschaafsel (Dr. Oetker)
  • 200 g groene aspergetips
  • 1 zakje luxe sla rucolamelange (75 g)
  • 4 schalen carpaccio Blonde d'Aquitaine (à 124 g, PLUS FeestMoment)
  • 250 g aardbeien
  • 2 el balsamico-azijn
  • 4 el olijfolie extra vierge
  • Benodigdheden: glazen schaal
Carpacciosalade met aardbeien product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Brunch
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 6 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan in ca. 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Kook de aspergetips 2 minuten in kokend water en spoel onder koud stromend water af.
  2. 2 Verdeel de sla en de aspergetips over een schaal en verdeel de carpaccio erover. Verwijder de kroontjes van de aardbeien. Snijd de aardbeien in de lengte in vieren. Verdeel ze over de schaal. Besprenkel met de azijn en olijfolie en bestrooi met het amandelschaafsel, de pijnboompitten en Parmezaanse kaas van de carpaccio (de pesto gebruik je niet) en met versgemalen zwarte peper.

    Voedingswaarde

  • Kcal 223
  • Eiwit 17 g
  • Koolhydraten 4 g
  • Vet 92 g