Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Cashew-vijgenrotsjes met muesli

Cashew-vijgenrotsjes met muesli

Cashew-vijgenrotsjes met muesli product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Tussendoortje
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
12

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 reep chocolade extra puur (Fairtrade, 75 g), grof gehakt
  • 50 g ongezouten cashewnoten, grof gehakt
  • 50 g gedroogde vijgen, in stukjes
  • 75 g krokante muesli rozijn
  • EXTRA bakpapier
Bereiden
Smelt de chocolade in een hittebestendige kom op een pan heet water; laat de kom het water niet raken (= au bain-marie)
Neem de kom van de pan en schep de noten, vijgen en muesli erdoor. Bekleed een platte schaal of snijplank met een vel bakpapier
Schep met 2 lepels kleine bergjes van het mengsel op het bakpapier. Zet de rotsjes in de koelkast om weer hard te worden. Bewaar ze op een koele plek.

Voedingswaarde

eiwit
2 g
koolhydraten
9 g
vet
6 g
Kcal
100