1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Cashew-vijgenrotsjes met muesli

Cashew-vijgenrotsjes met muesli

Cashew-vijgenrotsjes met muesli product foto
  • Ingredienten:

  • 1 reep chocolade extra puur (Fairtrade, 75 g), grof gehakt
  • 50 g ongezouten cashewnoten, grof gehakt
  • 50 g gedroogde vijgen, in stukjes
  • 75 g krokante muesli rozijn
  • EXTRA bakpapier
Bereiden
Smelt de chocolade in een hittebestendige kom op een pan heet water; laat de kom het water niet raken (= au bain-marie)
Neem de kom van de pan en schep de noten, vijgen en muesli erdoor. Bekleed een platte schaal of snijplank met een vel bakpapier
Schep met 2 lepels kleine bergjes van het mengsel op het bakpapier. Zet de rotsjes in de koelkast om weer hard te worden. Bewaar ze op een koele plek.
Menugang
Tussendoortje
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
12
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 2 g
  • koolhydraten
  • 9 g
  • vet
  • 6 g
  • Kcal
  • 100
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie