Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Cashew-vijgenrotsjes met muesli

Cashew-vijgenrotsjes met muesli

Ingrediënten

  • 1 reep chocolade extra puur (Fairtrade, 75 g), grof gehakt
  • 50 g ongezouten cashewnoten, grof gehakt
  • 50 g gedroogde vijgen, in stukjes
  • 75 g krokante muesli rozijn
  • EXTRA bakpapier
Cashew-vijgenrotsjes met muesli product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Tussendoor
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 12 personen

Bereidingswijze

  1. Smelt de chocolade in een hittebestendige kom op een pan heet water; laat de kom het water niet raken (= au bain-marie)
  2. Neem de kom van de pan en schep de noten, vijgen en muesli erdoor. Bekleed een platte schaal of snijplank met een vel bakpapier
  3. Schep met 2 lepels kleine bergjes van het mengsel op het bakpapier. Zet de rotsjes in de koelkast om weer hard te worden. Bewaar ze op een koele plek.

    Voedingswaarde

  • Kcal 100
  • Eiwit 2 g
  • Koolhydraten 9 g
  • Vet 6 g