
Cashew-vijgenrotsjes met muesli
12 pers.
ca. 15 min
Hollands
Ingrediënten
1 reep chocolade extra puur (Fairtrade, 75 g), grof gehakt
50 g ongezouten cashewnoten, grof gehakt
50 g gedroogde vijgen, in stukjes
75 g krokante muesli rozijn
EXTRA bakpapier
Bereidingswijze
Smelt de chocolade in een hittebestendige kom op een pan heet water; laat de kom het water niet raken (= au bain-marie)
Neem de kom van de pan en schep de noten, vijgen en muesli erdoor. Bekleed een platte schaal of snijplank met een vel bakpapier
Schep met 2 lepels kleine bergjes van het mengsel op het bakpapier. Zet de rotsjes in de koelkast om weer hard te worden. Bewaar ze op een koele plek.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
100 kcal
Vetten
6 gram
Koolhydraten
9 gram
Eiwitten
2 gram