
Cheesecake in a jar met granola en frambozen
Nagerecht
4 pers.
ca. 15 min
Europees
Ingrediënten
25 gram boter
1 theelepel sinaasappelschil (geraspt)
225 gram granola
200 gram ricotta
100 gram roomkaas
1 eetlepel honing
100 gram verse frambozen
2 takjes munt
Bereidingswijze
1. Smelt de boter en roer samen met de sinaasappelrasp door de granola.
2. Verdeel een laagje over de bodem van de potjes.
3. Klop de ricotta met de roomkaas en honing met een mixer los en verdeel dit mengsel over de potjes.
4. Maak laagjes met de granola en ricottavulling en laat minimaal 30 minuten opstijven in de koelkast (dit kan ook de avond van tevoren).
5. Leg vlak voor het serveren de frambozen in het midden erop en garneer met munt.
6. Sluit af met een mooi versierde deksel.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
545 kcal
Vetten
45 gram
Waarvan verzadigd vet
14 gram
Koolhydraten
14 gram
Eiwitten
18 gram
Meer recepten in de categorie