
Cheesecake met mangocoulis en passievrucht
dessert
4 pers.
ca. 15 min
13.45 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 stuk Mango
1 eetlepel Acaciahoning
2 stuks Passievrucht
100 gram Paaseitjes
4 stuks Mini cheesecake bosbessen
Bereidingswijze
1. Benodigdheden: blender of keukenmachine.
2. Schil de mango en snijd het vruchtvlees van de pit. Snijd het vruchtvlees van een helft van de mango in hele kleine blokjes van 0,5 x 0,5 centimeter. Zet apart.
3. Snijd het resterende vruchtvlees in grove stukken. Hak met de honing en twee eetlepels water in een blender of keukenmachine tot een fijne coulis. Halveer de passievruchten, haal de pitjes eruit en meng met de mangoblokjes. Halveer de paaseitjes.
4. Garneer de cheesecakes met de mangocoulis, de mangoblokjes met passievrucht en de paaseitjes.
Meer recepten in de categorie