Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Chili bonenburger met friet en gebakken broccoli

Chili bonenburger met friet en gebakken broccoli

Ingrediënten

  • 4 porties vleesvervanger
  • 600 gram frietjes
  • 800 gram broccoli
  • 6 eetlepels yoghurt-mayonaise
  • 1 bosje bieslook
  • 2 stuks rode uien
Chili bonenburger met friet en gebakken broccoli product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Bereid de twister frietjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. 2. Verwijder de schil van de rode uien en snijd in partjes. Snijd de broccoli in roosjes.
  3. 3. Snijd de bieslook heel fijn en meng met de yoghurt mayonaise.
  4. 4. Verhit een koekenpan en bak de chili bonenburgers op middelhoge stand in 10 minuten om en om goudbruin.
  5. 5. Verhit 2 eetlepels olie in een hapjes- of wokpan en bak de broccoli samen de rode ui in 5 minuten gaar.
  6. 6. Serveer de chili bonenburgers met de twister frietjes, de gebakken broccoli en de bieslook mayonaise.

    Voedingswaarde

  • Kcal 502
  • Eiwit 20 g
  • Koolhydraten 45 g
  • waarvan suikers 11
  • Vet 24 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 5
  • Vezels 16