
Chili con carne met gehakt
4 pers.
ca. 20 min
Mexicaans
Ingrediënten
300 g gehakt
1 pot(ten) kapucijners
2 rode paprika's (in reepjes gesneden)
1 zak(je) ijsbergsla
1 uienringen
1 pak(je) Honig mix voor chili con carne
2 el plantaardige olie
2 dl water
1 bak(jes) champignons (in vieren gesneden)
peper en zout
Bereidingswijze
Verhit de olie in een ruime hapjespan en bak hierin het gehakt rul.
 Voeg vervolgens de ui, de champignons en paprikareepjes toe en laat even meestoven.
Nu de mix voor Chili con carne en 2 dl. water toevoegen en aan de kook brengen. 
 Laat dit ongeveer 5 minuten zachtjes stoven.
Als laatste de kapucijners toevoegen en op smaak controleren.
Serveer de chili in diepe borden en serveer de ijsbergsla hier apart bij.
Variatietip!
breng de ijsbergsla op smaak met een lekkere dressing.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
335 kcal
Vetten
23 gram
Koolhydraten
15 gram
Eiwitten
21 gram