Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Chili con carne met gehakt

Chili con carne met gehakt

Ingrediënten

  • 300 g gehakt
  • 1 pot(ten) kapucijners
  • 2 rode paprika's (in reepjes gesneden)
  • 1 zak(je) ijsbergsla
  • 1 uienringen
  • 1 pak(je) Honig mix voor chili con carne
  • 2 el plantaardige olie
  • 2 dl water
  • 1 bak(jes) champignons (in vieren gesneden)
  • peper en zout
Chili con carne met gehakt product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit de olie in een ruime hapjespan en bak hierin het gehakt rul. Voeg vervolgens de ui, de champignons en paprikareepjes toe en laat even meestoven.
  2. Nu de mix voor Chili con carne en 2 dl. water toevoegen en aan de kook brengen. Laat dit ongeveer 5 minuten zachtjes stoven.
  3. Als laatste de kapucijners toevoegen en op smaak controleren.
  4. Serveer de chili in diepe borden en serveer de ijsbergsla hier apart bij.

Variatie

breng de ijsbergsla op smaak met een lekkere dressing.

    Voedingswaarde

  • Kcal 335
  • Eiwit 21 g
  • Koolhydraten 15 g
  • Vet 23 g