

Chili con carne met kidneybonen
4 pers.
ca. 30 min
13.26 voor 4 pers.
Ingrediënten
2 eetlepel Olijfolie
1 stuk Uien
300 gram Gehakt
2 theelepel Komijn
2 theelepel Koriander
2 eetlepel Tomatenpuree
200 ml Passata
400 gram Kidneybonen
150 gram Mais
1 stuk Avocado
125 gram Zure room
Bereidingswijze
1. Verhit de olijfolie in een sudderpan. Snipper de ui en fruit deze aan. Voeg het gehakt en de komijn en koriander toe en rul door tot het gehakt gebruind is. Voeg de tomatenpuree toe en bak dit een minuut mee.
2. Voeg de passata, de kidneybonen en de maïs toe, breng op smaak met zout, en laat dit 10 minuten pruttelen.
3. Serveer de chili con carne met schijfjes avocado en zure room.
Meer recepten in de categorie