1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Chili con carne

Chili con carne

Chili con carne product foto
  • Ingredienten:

  • 1 zak(je) fijngehakte ui
  • 1 el olie
  • 1 zak(je) Santa Maria Salted tortilla chips
  • 1 zak(je) Santa Maria Chili con carne Seasoning Mix
  • 1 pot(ten) PLUS bruine bonen (400gr)
  • 1 zak(je) gemengde sla
  • 1 pak(je) gezeefde tomaten (400 ml)
  • 500 g gehakt
  • 1 fles(jes) PLUS kruidendressing
Bereiden
Verhit een grote koekenpan met de olie en fruit de ui. Voeg het gehakt toe en bak het rul.
Voeg vervolgens de Chili con carne Seasoning Mix, de gezeefde tomaten en de bonen toe. Roer goed en laat gedurende 5 minuten sudderen zonder deksel.
Maak ondertussen de gemengde sla aan met de kruidendressing.
Serveer de chili con carne met met tortilla chips en de salade.
Variatie
Dranktip: Jillz orange
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 31 g
  • koolhydraten
  • 26 g
  • vet
  • 40 g
  • Kcal
  • 566
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie