Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Chili con carne

Chili con carne

Chili con carne product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 zak(je) fijngehakte ui
  • 1 el olie
  • 1 zak(je) Santa Maria Salted tortilla chips
  • 1 zak(je) Santa Maria Chili con carne Seasoning Mix
  • 1 pot(ten) PLUS bruine bonen (400gr)
  • 1 zak(je) gemengde sla
  • 1 pak(je) gezeefde tomaten (400 ml)
  • 500 g gehakt
  • 1 fles(jes) PLUS kruidendressing
Bereiden
Verhit een grote koekenpan met de olie en fruit de ui. Voeg het gehakt toe en bak het rul.
Voeg vervolgens de Chili con carne Seasoning Mix, de gezeefde tomaten en de bonen toe. Roer goed en laat gedurende 5 minuten sudderen zonder deksel.
Maak ondertussen de gemengde sla aan met de kruidendressing.
Serveer de chili con carne met met tortilla chips en de salade.
Variatie
Dranktip: Jillz orange

Voedingswaarde

eiwit
31 g
koolhydraten
26 g
vet
40 g
Kcal
566