
Chili con carne
4 pers.
ca. 15 min
Mexicaans
Ingrediënten
1 zak(je) fijngehakte ui
1 el olie
1 zak(je) Santa Maria Salted tortilla chips
1 zak(je) Santa Maria Chili con carne Seasoning Mix
1 pot(ten) PLUS bruine bonen (400gr)
1 zak(je) gemengde sla
1 pak(je) gezeefde tomaten (400 ml)
500 g gehakt
1 fles(jes) PLUS kruidendressing
Bereidingswijze
Verhit een grote koekenpan met de olie en fruit de ui. Voeg het gehakt toe en bak het rul.
Voeg vervolgens de Chili con carne Seasoning Mix, de gezeefde tomaten en de bonen toe. Roer goed en laat gedurende 5 minuten sudderen zonder deksel.
Maak ondertussen de gemengde sla aan met de kruidendressing.
Serveer de chili con carne met met tortilla chips en de salade.
Variatietip!
Dranktip: Jillz orange
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
566 kcal
Vetten
40 gram
Koolhydraten
26 gram
Eiwitten
31 gram