Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Chili dogs met piccalilly en geraspte kaas

Chili dogs met piccalilly en geraspte kaas

Ingrediënten

  • 1 stuk Sjalot
  • 1 bosje Koriander
  • 2 eetlepel Piccalilly
  • 125 gram Zure room
  • 550 gram Chili sin carne
  • 8 stuks Knakworsten
  • 8 stuks Petit pain
  • 125 gram Geraspte kaas
  • 2 eetlepel Gebakken uitjes
Chili dogs met piccalilly en geraspte kaas product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snipper de sjalot en hak de korianderblaadjes fijn. Meng de piccalilly met de zure room. Verwarm de chili sin carne en de knakworsten.
  2. Halveer de petit pains. Leg de knakworsten erin. Verdeel de chili sin carne erover. Garneer met de piccalillyroom, geraspte kaas, de gesnipperde sjalot, de gebakken uitjes en de koriander. Serveer direct.

    Voedingswaarde

  • Kcal 4931
  • Eiwit 177 g
  • Koolhydraten 902 g
  • waarvan suikers 25
  • Vet 54 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 19
  • Vezels 52