Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Chili sin carne

Chili sin carne

Ingrediënten

  • 1 stuk rode paprika
  • 700 gram tomatensoep pakket
  • 2 stuks avocado's
  • 1 stuk limoen
  • 360 gram bruine bonen
  • 350 gram vegetarisch gehakt
  • 42 gram kruidenmix chili con carne
  • 100 gram feta
Chili sin carne product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Snijd de paprika's en de tomaten in blokjes. Pel en snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Schil en snijd de wortel in kleine blokjes. Snijd de avocado in plakjes en de limoen in partjes.
  2. 2. Verhit een scheutje olie in een ruime koekenpan. Bak de ui en knoflook glazig. Voeg daarna de tomaten, paprika en wortel toe. Bak ongeveer 5 minuten.
  3. 3. Doe de bonen in een vergiet en spoel ze onder koud water. Voeg deze samen met het vega gehakt, Honig basis voor chili con carne en 200 ml water toe. Meng door elkaar en laat 2 minuten koken.
  4. 4. Verdeel de chili over 4 borden. Verkruimel de feta erboven en serveer samen met de avocado en partjes limoen.
  5. Tip: Garneer met verse koriander.

    Voedingswaarde

  • Kcal 754
  • Eiwit 32 g
  • Koolhydraten 51 g
  • waarvan suikers 6
  • Vet 27 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 8
  • Vezels 28