

Chili sin carne
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 40 min
7.56 voor 4 pers.
Ingrediënten
2 stuks Uien
2 stuks Paprikamix
3 tenen Knoflook
2 stuks Rode kidneybonen
1 eetlepel Komijn gemalen
1 eetlepel Paprikapoeder
1 stuk Tomatenblokjes
200 gram Rijst
2 stuks Avocado
125 gram Creme fraiche
Bereidingswijze
1. Snipper de uien, snijd de paprika in blokjes en snijd de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een hoge pan en fruit de ui, paprika en knoflook aan tot de groenten zacht beginnen te worden.
2. Laat intussen de kidneybonen uitlekken. Voeg dit aan de pan toe, samen met de tomatenblokjes, de komijnpoeder en paprikapoeder. Breng op smaak met peper en zout en laat 15 minuten pruttelen.
3. Kook intussen de rijst zoals op de verpakking vermeld staat gaar en snijd de avocado in blokjes.
4. Serveer de chili sin carne met de rijst, de avocadoblokjes en een lepel crème fraîche.
Meer recepten in de categorie