

Chipolata chili hotdogs van de bbq
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 45 min
10.03 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 eetlepel Olijfolie mild
1 stuk Uien
1 Teen Knoflook
200 gram Rundergehakt
1 eetlepel Komijn gemalen
2 eetlepel Tomatenpuree
1 stuk Bouillon rund
200 gram Kidneybonen
4 stuks Pistolet
4 stuks Chipolata
60 gram Cheddar
4 eetlepel Zure room
10 gram Koriander
Bereidingswijze
1. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een pan en fruit de ui en knoflook aan tot de ui zacht begint te worden.
2. Voeg het gehakt toe, breng op smaak met peper, zout en de komijn en rul tot het gehakt gaar is.
3. Voeg de tomatenpuree toe, bak 2 minuten mee en voeg dan een half runderbouillonblokje, 150 ml water en de uitgelekte kidneybonen toe. Laat 30 minuten op laag vuur pruttelen.
4. Gril intussen de chipolata worsten op de bbq. Snijd de pistoletjes open aan de bovenkant en beleg met een chipolata worst, de chili, geraspte cheddar, zure room en eventueel wat verse koriander.
Meer recepten in de categorie