Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Chipolatapudding met kokos-kaneelsaus, sinaasappel en choco brownie fudge

Chipolatapudding met kokos-kaneelsaus, sinaasappel en choco brownie fudge

Ingrediënten

  • 200 ml kokosmelk
  • 2 theelepels kaneel
  • 1 stuk sinaasappel
  • 6 stuks Fudge
  • 450 ml chipolatapudding
Chipolatapudding met kokos-kaneelsaus, sinaasappel en choco brownie fudge product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Doe de kokosmelk in een steelpannetje, voeg de kaneel toe en meng. Laat de kokosmelk ongeveer 7 minuten inkoken tot een saus. Laat de saus 4 minuten afkoelen.
  2. 2. Pel de sinaasappel en snijd in ronde plakjes. Snijd de ronde plakjes doormidden. Hak de choco brownie fudge grof.
  3. 3. Plaats de chipolata pudding in het midden van een bord. Volg hiervoor de aanwijzingen op de verpakking.
  4. 4. Leg de sinaasappelschijfjes rondom de chipolata pudding. Drapeer de kokos-kaneelsaus zigzaggend over de chipolata pudding. Garneer met de fudge.

    Voedingswaarde

  • Kcal 412
  • Eiwit 7 g
  • Koolhydraten 38 g
  • waarvan suikers 32
  • Vet 26 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 18
  • Vezels 1