
Chipolatapudding met kokos-kaneelsaus, sinaasappel en choco brownie fudge
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
200 ml kokosmelk
2 theelepels kaneel
1 stuk sinaasappel
6 stuks Fudge
450 ml chipolatapudding
Bereidingswijze
1. Doe de kokosmelk in een steelpannetje, voeg de kaneel toe en meng. Laat de kokosmelk ongeveer 7 minuten inkoken tot een saus. Laat de saus 4 minuten afkoelen.
2. Pel de sinaasappel en snijd in ronde plakjes. Snijd de ronde plakjes doormidden. Hak de choco brownie fudge grof.
3. Plaats de chipolata pudding in het midden van een bord. Volg hiervoor de aanwijzingen op de verpakking.
4. Leg de sinaasappelschijfjes rondom de chipolata pudding. Drapeer de kokos-kaneelsaus zigzaggend over de chipolata pudding. Garneer met de fudge.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
1731 Kj
Calorieën
412 kcal
Vetten
26 gram
Waarvan verzadigd vet
18 gram
Koolhydraten
38 gram
Waarvan suikers
32 gram
Vezels
1 gram
Eiwitten
7 gram
Meer recepten in de categorie