
Chocolade karamel cake-pops
4 pers.
ca. 15 min
Ingrediënten
8 plakken ontbijtkoek
150 gram paaseitjes
80 gram paaseitjes
4 eetlepels frambozenjam
Bereidingswijze
+ 4 houten ijsstokjes
1. Hak de paaseitjes grof. Snijd een ovale vorm (5cmx3cm) uit de plakken ontbijtkoek.
2. Bestrijk de helft van de plakjes ontbijtkoek met een eetlepel frambozenjam. Druk vanuit het midden een ijsstokje in de jam, leg er een plakje ontbijtkoek bovenop en druk goed aan.
3. Smelt de melkchocolade au bain-marie. Doop de cake-pops hierin en laat uitharden in de koelkast.
4. Smelt ondertussen de witte chocolade au bain-marie en garneer de cake-pops speels met chocolade strepen.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
1919 Kj
Calorieën
458 kcal
Vetten
20 gram
Waarvan verzadigd vet
12 gram
Koolhydraten
63 gram
Waarvan suikers
54 gram
Vezels
4 gram
Eiwitten
4 gram
Meer recepten in de categorie