Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Chocolade karamel cake-pops

Chocolade karamel cake-pops

Ingrediënten

  • 8 plakken ontbijtkoek
  • 150 gram paaseitjes
  • 80 gram paaseitjes
  • 4 eetlepels frambozenjam
Chocolade karamel cake-pops product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. + 4 houten ijsstokjes
  2. 1. Hak de paaseitjes grof. Snijd een ovale vorm (5cmx3cm) uit de plakken ontbijtkoek.
  3. 2. Bestrijk de helft van de plakjes ontbijtkoek met een eetlepel frambozenjam. Druk vanuit het midden een ijsstokje in de jam, leg er een plakje ontbijtkoek bovenop en druk goed aan.
  4. 3. Smelt de melkchocolade au bain-marie. Doop de cake-pops hierin en laat uitharden in de koelkast.
  5. 4. Smelt ondertussen de witte chocolade au bain-marie en garneer de cake-pops speels met chocolade strepen.

    Voedingswaarde

  • Kcal 458
  • Eiwit 4 g
  • Koolhydraten 63 g
  • waarvan suikers 54
  • Vet 20 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 12
  • Vezels 4