1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Chocolade koffiekopjes

Chocolade koffiekopjes

Chocolade koffiekopjes product foto
  • Ingredienten:

  • 300 ml room
  • 200 g gehakte pure chocolade
  • 1 Espresso
  • 1 Sinaasappel
  • 50 g gezouten boter
Bereiden
Bereiden: Verwarm 300 ml room.
Haal de pan van het vuur en smelt er 200 g gehakte pure chocolade in.
Roer er 1 warme espresso door.
Rasp de helft van een sinaasappel en voeg de rasp ook toe.
Smelt er als laatste 50 g gezouten roomboter door.
Schenk de massa in 4 koffie kopjes en laat koud worden. Serveer met wat extra sinaasappel rasp erop.
Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie