Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Chocolade koffiekopjes

Chocolade koffiekopjes

Ingrediënten

  • 300 ml room
  • 200 g gehakte pure chocolade (Fairtrade)
  • 1 espresso (PLUS Koffiebonen Espresso dark Fairtrade)
  • 1 sinaasappel
  • 50 g gezouten boter
Chocolade koffiekopjes product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bereiden: Verwarm 300 ml room.
  2. Haal de pan van het vuur en smelt er 200 g gehakte pure chocolade in.
  3. Roer er 1 warme espresso door.
  4. Rasp de helft van een sinaasappel en voeg de rasp ook toe.
  5. Smelt er als laatste 50 g gezouten roomboter door.
  6. Schenk de massa in 4 koffie kopjes en laat koud worden. Serveer met wat extra sinaasappel rasp erop.