

Chocolade rijstwafelrepen
dessert
4 pers.
ca. 50 min
4.46 voor 4 pers.
Ingrediënten
175 gram Pindakaas
100 ml Honing
60 gram Rijstwafels
50 gram PLUS Pinda's ongezouten 250 gram
200 gram PLUS Chocoladereep puur Fairtrade
1 eetlepel Roomboter
Bereidingswijze
1. Verhit de pindakaas met de honing zodat dit wat vloeibaarder wordt. Breek de rijstwafels in kleine stukjes en hak de pinda’s grof en meng door de pindakaas en honing.
2. Beleg de bakvorm hiermee en duw goed aan zodat de bovenkant zoveel mogelijk glad is.
3. Breek de chocolade in blokjes en smelt met de boter au bain-marie, dus in een kom boven heet water, tot de chocolade helemaal gesmolten is.
4. Schenk de chocolade op het rijstwafelmengsel en laat 30 minuten stollen in de koelkast.
5. Snijd in repen of blokjes, bewaar in de koelkast.
6. Ook nodig: Bakvorm van 20 cm
Meer recepten in de categorie