Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Chocolademousse met pinda-karamel krokantjes

Chocolademousse met pinda-karamel krokantjes

Ingrediënten

  • 160 gram cake
  • 400 gram chocolademousse
  • 1 handje pinda's
  • 200 gram suiker
Chocolademousse met pinda-karamel krokantjes product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. + 4 glaasjes
  2. 1. Verkruimel de cakejes en hak de pinda's grof.
  3. 2. Verwarm de suiker in een steelpan. Breng langzaam aan de kook en laat de suiker karamelliseren. Roer pas met een houten lepel door op het moment dat de suiker opgelost is en bruin en helder wordt. Verdeel de pinda’s over een met bakpapier beklede bakplaat en schenk de karamelsaus erover. Laat uitharden en breek in stukken.
  4. 3. Vul de glazen met de verkruimelde cakejes, verdeel de mousse erover en garneer met de pinda-karamel krokantjes.

    Voedingswaarde

  • Kcal 490
  • Eiwit 7 g
  • Koolhydraten 82 g
  • waarvan suikers 73
  • Vet 15 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 5
  • Vezels 1