Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Chocoladeschotsen met karamel en koek

Chocoladeschotsen met karamel en koek

Ingrediënten

  • 50 gram werther's
  • 222 gram melkchocolade
  • 111 gram witte chocolade
  • 100 gram Bastogne koeken
  • 4 bolletjes vanille-ijs
Chocoladeschotsen met karamel en koek product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Smelt de melkchocolade au bain-marie en doe hetzelfde met de witte chocolade. Hak de karamelsnoepjes en koeken grof.
  2. Verdeel de gesmolten melkchocolade over een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel de stukjes karamel en de koek erover. Trek vervolgens met behulp van een lepel rustieke strepen van witte chocolade erover en laat opstijven in de koelkast.
  3. Breek de chocolade in grote schotsen en serveer met een bolletje vanille-ijs.

    Voedingswaarde

  • Kcal 645
  • Eiwit 9 g
  • Koolhydraten 69 g
  • waarvan suikers 59
  • Vet 37 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 20
  • Vezels 2