
Chocoladeschotsen met karamel en koek
4 pers.
ca. 20 min
Ingrediënten
50 gram werther's
222 gram melkchocolade
111 gram witte chocolade
100 gram Bastogne koeken
4 bolletjes vanille-ijs
Bereidingswijze
1. Smelt de melkchocolade au bain-marie en doe hetzelfde met de witte chocolade. Hak de karamelsnoepjes en koeken grof.
2. Verdeel de gesmolten melkchocolade over een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel de stukjes karamel en de koek erover. Trek vervolgens met behulp van een lepel rustieke strepen van witte chocolade erover en laat opstijven in de koelkast.
3. Breek de chocolade in grote schotsen en serveer met een bolletje vanille-ijs.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
2706 Kj
Calorieën
645 kcal
Vetten
37 gram
Waarvan verzadigd vet
20 gram
Koolhydraten
69 gram
Waarvan suikers
59 gram
Vezels
2 gram
Eiwitten
9 gram
Meer recepten in de categorie