
Chocopasta mousse met blauwe bessen
4 pers.
ca. 10 min
Hollands
Ingrediënten
100 g Mon Chou verse roomkaas
200 g Flower Farm Hazelnootpasta zonder palmolie
125 g blauwe bessen
EXTRA handmixer met stevige kloppers
Bereidingswijze
Doe de verse roomkaas en chocoladepasta in een kom en meng met de handmixer.
Voeg 2 el kokend water toe en klop 5 minuten op de hoogste stand.
Plet 2 el blauwe bessen met een vork, voeg toe aan de mousse en klop nog 5 minuten op de hoogste stand
Neem 4 glaasjes, bedek de bodem van elk glaasje met een handje blauwe bessen, verdeel de chocolademousse over de glaasjes en garneer met de rest van de blauwe bessen. Laat minimaal 1 uur opstijven in de koelkast.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
375 kcal
Vetten
26 gram
Koolhydraten
30 gram
Eiwitten
4 gram