Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Chocopasta mousse met blauwe bessen

Chocopasta mousse met blauwe bessen

Ingrediënten

  • 100 g Mon Chou verse roomkaas
  • 200 g pure chocoladepasta
  • 125 g blauwe bessen
  • EXTRA handmixer met stevige kloppers
Chocopasta mousse met blauwe bessen product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 10 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Doe de verse roomkaas en chocoladepasta in een kom en meng met de handmixer.
  2. Voeg 2 el kokend water toe en klop 5 minuten op de hoogste stand.
  3. Plet 2 el blauwe bessen met een vork, voeg toe aan de mousse en klop nog 5 minuten op de hoogste stand
  4. Neem 4 glaasjes, bedek de bodem van elk glaasje met een handje blauwe bessen, verdeel de chocolademousse over de glaasjes en garneer met de rest van de blauwe bessen. Laat minimaal 1 uur opstijven in de koelkast.

    Voedingswaarde

  • Kcal 375
  • Eiwit 4 g
  • Koolhydraten 30 g
  • Vet 26 g