
Ciabatta met geroosterde groenten en buffelmozzarella
4 pers.
ca. 20 min
Ingrediënten
1 aubergine
1 courgette
4 eetlepels olijfolie traditioneel
1 PLUS ciabatta met desem bereid (Korenlanders van PLUS à 300 g)
1 trostomaat
2 burrata bollen
2 eetlepels PLUS groene pesto
2 takjes basilicum
Bereidingswijze
1 Steek de barbecue aan. Snijd 1 aubergine en 1 courgette in de lengte in plakken van 1 cm. Bestrijk de plakken met 4 eetlepels olijfolie traditioneel en bestrooi met een beetje peper en zout. Rooster ze op het rooster boven de gloeiende barbecue tot ze net gaar zijn en bruine grillstrepen hebben.
2 Snijd 1 PLUS ciabatta met desem bereid (Korenlanders van PLUS à 300 g) in de breedte door. Snijd 1 trostomaat in dunnen plakken en verdeel samen de geroosterde groenten over de ciabtta. Scheur 2 burrata bollen (uitgelekt) in stukken en verdeel ze over de groenten. Lepel er 2 eetlepels PLUS groene pesto over en garneer met de blaadjes van 2 takjes basilicum. Leg de bovenkant van het brood erop en snijd de ciabatta in 4 gelijke stukken.
Meer recepten in de categorie