Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Ciabatta met geroosterde groenten en buffelmozzarella

Ciabatta met geroosterde groenten en buffelmozzarella

Ingrediënten

  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 4 eetlepels olijfolie traditioneel
  • 1 PLUS ciabatta met desem bereid (Korenlanders van PLUS à 300 g)
  • 1 trostomaat
  • 2 burrata bollen
  • 2 eetlepels PLUS groene pesto
  • 2 takjes basilicum
Ciabatta met geroosterde groenten en buffelmozzarella product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Steek de barbecue aan. Snijd 1 aubergine en 1 courgette in de lengte in plakken van 1 cm. Bestrijk de plakken met 4 eetlepels olijfolie traditioneel en bestrooi met een beetje peper en zout. Rooster ze op het rooster boven de gloeiende barbecue tot ze net gaar zijn en bruine grillstrepen hebben.
  2. 2 Snijd 1 PLUS ciabatta met desem bereid (Korenlanders van PLUS à 300 g) in de breedte door. Snijd 1 trostomaat in dunnen plakken en verdeel samen de geroosterde groenten over de ciabtta. Scheur 2 burrata bollen (uitgelekt) in stukken en verdeel ze over de groenten. Lepel er 2 eetlepels PLUS groene pesto over en garneer met de blaadjes van 2 takjes basilicum. Leg de bovenkant van het brood erop en snijd de ciabatta in 4 gelijke stukken.