Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Ciabatta's makreel met verse smoothie

Ciabatta's makreel met verse smoothie

Ingrediënten

  • 4 stuks ciabattabroodjes
  • 175 gram gerookte makreel
  • 500 ml karnemelk
  • 5 stuks perziken
  • 3 stuks mandarijnen
  • 500 gram rode bieten
  • 2 eetlepels yoghurt-mayonaise
  • 1 eetlepel grove mosterd
  • 3 eetlepels kappertjes
Ciabatta's makreel met verse smoothie product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Halveer de mandarijnen, pers het sap en ontpit de perziken.
  2. 2. Pureer de perziken met een staafmixer en schenk beetje bij beetje de karnemelk en het sap van de mandarijnen erbij. Blijf pureren tot een romige smoothie en bewaar deze tot gebruik in de koelkast.
  3. 3. Snijd ondertussen de rode bieten in kleine blokjes. Meng de rode bieten met de makreelfilets, de yoghurt-mayonaise, de grove mosterd en de kappertjes.
  4. 4. Snijd de ciabatta's open en vul ze met de makreelsalade.
  5. 5. Verdeel de ciabatta's over de borden en de smoothie over glazen.

    Voedingswaarde

  • Kcal 507
  • Eiwit 24 g
  • Koolhydraten 68 g
  • waarvan suikers 27
  • Vet 14 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 4
  • Vezels 7