
Ciabatta's makreel met verse smoothie
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
4 stuks ciabattabroodjes
175 gram gerookte makreel
500 ml karnemelk
5 stuks perziken
3 stuks mandarijnen
500 gram rode bieten
2 eetlepels yoghurt-mayonaise
1 eetlepel grove mosterd
3 eetlepels kappertjes
Bereidingswijze
1. Halveer de mandarijnen, pers het sap en ontpit de perziken.
2. Pureer de perziken met een staafmixer en schenk beetje bij beetje de karnemelk en het sap van de mandarijnen erbij. Blijf pureren tot een romige smoothie en bewaar deze tot gebruik in de koelkast.
3. Snijd ondertussen de rode bieten in kleine blokjes. Meng de rode bieten met de makreelfilets, de yoghurt-mayonaise, de grove mosterd en de kappertjes.
4. Snijd de ciabatta's open en vul ze met de makreelsalade.
5. Verdeel de ciabatta's over de borden en de smoothie over glazen.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
2130 Kj
Calorieën
507 kcal
Vetten
14 gram
Waarvan verzadigd vet
4 gram
Koolhydraten
68 gram
Waarvan suikers
27 gram
Vezels
7 gram
Eiwitten
24 gram