Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Ciabatta's vitello tonato met maïssoep

Ciabatta's vitello tonato met maïssoep

Ingrediënten

  • 4 stuks ciabattabroodjes
  • 8 eetlepels tonijnsalade
  • 450 gram maïskorrels
  • 100 gram rosbief
  • 2 stuks uien
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 400 ml kokosmelk
  • 2 stuks kippenbouillon
  • 3 takjes platte peterselie
Ciabatta's vitello tonato met maïssoep product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Bijgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Pel en snipper de uien.
  2. 2. Verhit een grote pan of soeppan met een scheutje olie en fruit de ui in 3-4 minuten glazig. Voeg de kerriepoeder toe en bak nog 1 minuut mee. Voeg tot slot 600 ml water, de kokosmelk en 325 gram maïs toe en verkruimel de bouillonblokjes erover. Roer goed door en laat 10 minuten pruttelen op laag vuur.
  3. 3. Snijd ondertussen de ciabatta’s open en beleg ze met de tonijnsalade, de rosbief en een handje rucola.
  4. 4. Trek de baadjes peterselie van de takjes.
  5. 5. Pureer vervolgens de maïssoep met een staafmixer glad. Voeg de overige maïs toe en warm nog 2 minuten mee. Voeg op het laatste moment de peterselie toe.
  6. 6. Verdeel de soep over de borden en serveer met de ciabatta’s.

    Voedingswaarde

  • Kcal 631
  • Eiwit 19 g
  • Koolhydraten 31 g
  • waarvan suikers 4
  • Vet 29 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 20
  • Vezels 6