1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Citroenlimonade met aardbeienijsblokjes

Citroenlimonade met aardbeienijsblokjes

Citroenlimonade met aardbeienijsblokjes product foto
  • Ingredienten:

  • 250 g aardbeien
  • 100 ml versgeperst sinaasappelsap
  • 3 citroenen, uitgeperst
  • 75 ml honing
  • 1 liter PLUS Bruiswater citroen
  • 4 takjes biologische basilicum
Bereiden
Pureer de aardbeien met het sinaasappelsap in een maatbeker. Schenk de vruchtenpuree in de ijsblokjeshouder. Laat de ijsblokjes in 4 uur hard worden in de vriezer. Schenk het citroensap in een ruime karaf, voeg de honing toe en roertot deze is opgelost. Voeg het PLUS Bruiswater citroen toe en vlak voor serveren de ijsklontjes en biologische basilicum.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 1 g
  • koolhydraten
  • 24 g
  • vet
  • 0 g
  • Kcal
  • 100
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie