Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Citroenlimonade met aardbeienijsblokjes

Citroenlimonade met aardbeienijsblokjes

Ingrediënten

  • 250 g aardbeien
  • 100 ml versgeperst sinaasappelsap
  • 3 citroenen, uitgeperst
  • 75 ml honing
  • 1 liter PLUS Bruiswater citroen
  • 4 takjes biologische basilicum
Citroenlimonade met aardbeienijsblokjes product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Bijgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pureer de aardbeien met het sinaasappelsap in een maatbeker. Schenk de vruchtenpuree in de ijsblokjeshouder. Laat de ijsblokjes in 4 uur hard worden in de vriezer. Schenk het citroensap in een ruime karaf, voeg de honing toe en roertot deze is opgelost. Voeg het PLUS Bruiswater citroen toe en vlak voor serveren de ijsklontjes en biologische basilicum.

    Voedingswaarde

  • Kcal 100
  • Eiwit 1 g
  • Koolhydraten 24 g
  • Vet 0 g