Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Citrus-visspiesjes

Citrus-visspiesjes

Ingrediënten

  • 200 g PLUS Kabeljauwfilet, in blokjes van 3 cm
  • 12 gegaarde en gepelde PLUS Garnalen
  • 3 el olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, uitgeperst
  • 1 el gedroogde oregano
  • 1 biologische citroen, schoongeboend
  • 8 satéstokjes
Citrus-visspiesjes product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 40 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Doe de kabeljauwfilet in een kom met de garnalen. Bestrooi met zout en peper.
  2. Roer de olijfolie, knoflook en oregano door elkaar. Rasp er 1 eetlepel schil van een biologische citroen boven.
  3. Schep de vis en garnalen door de marinade. Laat de vis minimaal 30 minuten op een koele plek marineren.
  4. Rijg de stukjes vis om en om met een garnaal op 8 satéstokjes.
  5. Gril de spiesjes in 5-7 minuten rondom gaar.

    Voedingswaarde

  • Kcal 120
  • Eiwit 21 g
  • Koolhydraten 0 g
  • Vet 4 g