1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Citrus-visspiesjes

Citrus-visspiesjes

Citrus-visspiesjes product foto
  • Ingredienten:

  • 200 g PLUS Kabeljauwfilet, in blokjes van 3 cm
  • 12 gegaarde en gepelde PLUS Garnalen
  • 3 el olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, uitgeperst
  • 1 el gedroogde oregano
  • 1 biologische citroen, schoongeboend
  • 8 satéstokjes
Bereiden
Doe de kabeljauwfilet in een kom met de garnalen. Bestrooi met zout en peper.
Roer de olijfolie, knoflook en oregano door elkaar. Rasp er 1 eetlepel schil van een biologische citroen boven.
Schep de vis en garnalen door de marinade. Laat de vis minimaal 30 minuten op een koele plek marineren.
Rijg de stukjes vis om en om met een garnaal op 8 satéstokjes.
Gril de spiesjes in 5-7 minuten rondom gaar.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 40 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 21 g
  • koolhydraten
  • 0 g
  • vet
  • 4 g
  • Kcal
  • 120
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie