
Citrus-visspiesjes
4 pers.
ca. 40 min
Hollands
Ingrediënten
200 g PLUS Kabeljauwfilet, in blokjes van 3 cm
12 gegaarde en gepelde PLUS Garnalen
3 el olijfolie
2 teentjes knoflook, uitgeperst
1 el gedroogde oregano
1 biologische citroen, schoongeboend
8 satéstokjes
Bereidingswijze
Doe de kabeljauwfilet in een kom met de garnalen. Bestrooi met zout en peper.
Roer de olijfolie, knoflook en oregano door elkaar. Rasp er 1 eetlepel schil van een biologische citroen boven.
Schep de vis en garnalen door de marinade. Laat de vis minimaal 30 minuten op een koele plek marineren.
Rijg de stukjes vis om en om met een garnaal op 8 satéstokjes.
Gril de spiesjes in 5-7 minuten rondom gaar.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
120 kcal
Vetten
4 gram
Eiwitten
21 gram