

Clafoutis met druiven
dessert
4 pers.
ca. 60 min
2.97 voor 4 pers.
Ingrediënten
3 stuks Eieren
175 ml Zuivelmeester halfvolle melk
1 theelepel Vanille extract
80 gram Neutraal suiker
80 gram Tarwebloem
1 theelepel Bakpoeder
1 eetlepel Roomboter
300 gram Druiven
Bereidingswijze
1. Ook nodig: Een dichte quichevorm (waar het beslag niet uit kan lopen)
2. Verwarm de oven voor op 180 graden.
3. Klop de eieren op met de melk, vanille extract en de suiker. Voeg dan de tarwebloem en het bakpoeder toe en meng door.
4. Vet de quichevorm in met de boter en giet het beslag hierin. Verdeel de druiven over het beslag en bak 35 tot 45 minuten af tot de clafoutis gaar is.
5. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en serveer de clafoutis, eventueel bestrooid met poedersuiker.
Meer recepten in de categorie