

Club sandwich met kip, bacon en avocado
Lunch
4 pers.
ca. 20 min
8.82 voor 4 pers.
Ingrediënten
12 sneetjes Waldkorn
120 gram Kipfilet
8 Plakjes Ontbijtspek
3 stuks Trostomaten
1 stuk Kropsla
4 eetlepel Mayonaise
2 stuks Avocado
1 eetlepel Plus olijfolie
4 stuks Eieren
Bereidingswijze
1. Rooster het brood tot het goudbruin is. Bak het ontbijtspek in een koekenpan aan beide kanten aan tot dit krokant uitgebakken is. Snijd de tomaat in plakjes en prak de avocado’s fijn, breng de tomaat en avocado op smaak met een snuf zout.
2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de eieren. Breng op smaak met peper en zout.
3. Smeer een snee brood in met mayonaise en beleg met een blad sla, de tomaat en kipfilet. Leg hier een tweede snee brood op, smeer deze in met wat van de fijngeprakte avocado, dan het gebakken ei en als laatste het ontbijtspek. Leg een 3e snee brood erop en herhaal met de rest.
Meer recepten in de categorie