
Courgettecurry met naan
Hoofdgerecht
1 pers.
ca. 20 min
Indiaas
Ingrediënten
1 eetlepel zonnebloemolie
0.5 eetlepels milde Indiase currypasta (pot)
0.5 courgettes (in blokjes)
250 gram cherrytomaatjes (gehalveerd)
150 milliliter groentebouillon
1 naanbrood (mini)
2 eetlepels Griekse yoghurt
2 takjes koriander (grof gesneden)
Bereidingswijze
1. Verhit in een hapjespan de olie. Fruit de currypasta 1 min. Schep de courgetteblokjes erdoor en bak 1 min. op een lage stand. Schep de cherrytomaatjes erdoor.
2. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Zet de warmtebron op een lage stand en stoof 10 min. afgedekt. Druk de tomaatjes af en toe met een spatel stuk, zodat de heerlijke sappen vrijkomen.
3. Verwarm intussen de naan volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4. Schep de curry in een kom. Schep de yoghurt erop. Bestrooi met de koriander en serveer met de naan.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
454 kcal
Vetten
22 gram
Waarvan verzadigd vet
4 gram
Koolhydraten
48 gram
Vezels
8 gram
Eiwitten
12 gram
Zout
2 gram
Meer recepten in de categorie