Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Couscous salade met geitenkaas crostini’s

Couscous salade met geitenkaas crostini’s

Ingrediënten

  • 4 stuks meergranen pistolets
  • 200 gram snoeptomaatjes
  • 350 gram couscous
  • 300 gram verse spinazie
  • 1 stuk komkommer
  • 1 stuk citroen
  • 250 gram geitenkaas
  • 1 stuk rode ui
  • 4 eetlepels vijgenjam
  • 70 gram amandelen
Couscous salade met geitenkaas crostini’s product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Halveer de komkommer en snijd in kleine blokjes. Pel de rode ui en snijd in flinterdunne ringen. Snijd de snoeptomaten in vieren en de afbakbroodjes in dunne plakken. Hak de amandelen grof.
  2. 2. Besprenkel de broodjes met olijfolie, verdeel de geitenkaas erover en rooster 6 - 8 minuten in de oven.
  3. 3. Bereid de couscous volgens de aanwijzing op de verpakking en laat iets afkoelen. Rasp de schil van de citroen en pers het sap uit. Meng samen met 2 eetlepels olijfolie, de rode ui, de spinazie, de komkommer en de snoeptomaten door de couscous.
  4. 4. Verdeel de couscous salade over de borden en serveer met de geitenkaas crostini’s, amandelen en vijgenjam.

    Voedingswaarde

  • Kcal 446
  • Eiwit 21 g
  • Koolhydraten 32 g
  • waarvan suikers 7
  • Vet 26 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 10
  • Vezels 7