
Couscous salade met krokante pangasius filet
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
350 gram couscous
2 stuks courgettes
2 stuks rode paprika's
2 stuks rode uien
1 bosje platte peterselie
1 bosje munt
500 gram pangasiusfilets
4 eetlepels yoghurtdressing
Bereidingswijze
1. Bereid de couscous volgens aanwijzingen op de verpakking.
2. Snijd de courgette en paprika in blokjes. Pel en snipper de rode ui. Snijd de peterselie en munt fijn.
3. Verhit een scheutje olie in een koekenpan. Bak de courgette en paprika samen met de rode ui rondom goudbruin in ongeveer 5 minuten.
4. Bereid de pangasiusfilet volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5. Meng de gebakken groenten samen met de couscous, peterselie en munt.
6. Verdeel de couscous salade over 4 borden, leg de pangasiusfilet erop en serveer samen met de yoghurtdressing.
TIP: Voeg verse rode chili peper toe voor wat pit.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
2475 Kj
Calorieën
590 kcal
Vetten
18 gram
Waarvan verzadigd vet
5 gram
Koolhydraten
59 gram
Waarvan suikers
11 gram
Vezels
19 gram
Eiwitten
39 gram