
Couscous salade
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
500 gram broccoli
300 gram tomaten
1 stuk courgette
400 gram couscous
1 zakje rucola
2 eetlepels kappertjes
4 eetlepels rode pesto
Bereidingswijze
1. Snijd de broccoli in roosjes en de tomaten in plakjes. Halveer de courgette en snijd in plakjes.
2. Breng een pan met water aan de kook, kook de broccoli 6 minuten, giet af en spoel af met koud water.
3. Bereid de couscous volgens de aanwijzigingen op de verpakking.
4. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de courgette in ongeveer 5 minuten gaar.
5. Meng de couscous met de broccoli, de tomaten, de courgette, de rucola, de kappertjes en de rode pesto en verdeel over de borden.
Tip: Extra lekker met geroosterde hazelnoten.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
1342 Kj
Calorieën
320 kcal
Vetten
12 gram
Waarvan verzadigd vet
4 gram
Koolhydraten
34 gram
Waarvan suikers
9 gram
Vezels
9 gram
Eiwitten
15 gram
Meer recepten in de categorie