
Couscoussalade met kaas en groenten
Lunch
4 pers.
ca. 20 min
Afrikaans
Ingrediënten
400 gram couscous
1 groentebouillontablet
1 komkommer (in blokjes)
3 stengels bleekselderij (in boogjes)
1 bosje radijsjes (in dunne plakjes)
1 plak feta (verkruimeld)
1 eetlepel citroensap
1 eetlepel olijfolie
Bereidingswijze
1. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar dan met water waarin de groentebouillontablet is opgelost.
2. Laat afkoelen tot lauw en schep dan de rest van de ingrediënten erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
505 kcal
Vetten
12 gram
Waarvan verzadigd vet
7 gram
Koolhydraten
77 gram
Eiwitten
19 gram
Meer recepten in de categorie