
Couscoussalade met noten en rozijnen
Lunch
4 pers.
ca. 25 min
Marokkaans
Ingrediënten
185 gram port salut
300 gram couscous
1 komkommer
2 tomaten
2 lente-uitjes
75 gram gezouten amandelen
50 gram rozijnen
3 eetlepels koriander
1 citroen
0 olijfolie
1 theelepel kaneel
0 versgemalen peper en zout
Bereidingswijze
1. Maak de couscous volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
2. Snijd de kaas in kleine blokjes
3. Snijd de komkommer in de lengte door en verwijder met een lepel de zaadlijsten en snijd de komkommer dan in kleine blokjes
4. Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd de tomaat ook in blokjes. Snijd als laatste de lente-ui in ringetjes
5. Meng alles samen met de amandelen, rozijnen en fijngehakte koriander door de iets afgekoelde couscous
6. Breng de couscoussalade verder op smaak met de rasp van de citroen, de olijfolie, de kaneel, de versgemalen peper en zout
Meer recepten in de categorie