
Croffle met banaan, hazelnoten en Nutella
Ontbijt
4 pers.
ca. 20 min
Europees
Ingrediënten
4 plakjes Danerolles croissantdeeg
2 bananen
4 eetlepels nutella
4 eetlepels karamelsaus
2 eetlepels geroosterde hazelnoten (grof gehakt)
Bereidingswijze
1. Zet een wafelijzer alvast aan, zodat deze op temperatuur kan komen.
2. Open de verpakking van het croissantdeeg en smeer iedere driehoek in met de Nutella.
3. Rol er strak croissants van en druk deze enigszins plat.
4. Leg in het wafelijzer en bak mooi goudbruin en gaar.
5. Pel de bananen en snijd in plakjes.
6. Verwarm een beetje karamelsaus in een anti-aanbakpan en voeg er de plakjes banaan aan toe. Laat even karameliseren in de saus.
7. Leg de croffle op het bord en verdeel er de plakjes banaan over. Lepel er mooie strepen van de karamelsaus over en bestrooi met de hazelnoten.
Meer recepten in de categorie