
Croissant roomcakejes met Snickers en slagroomijs
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
4 stuks croissants
200 gram snickers
120 ml amandelmelk
125 gram roomkaas
1 stuk ei
60 gram witte basterdsuiker
4 bolletjes slagroomijs
Bereidingswijze
+ mixer met garden
1. Verwarm de oven voor op 175 graden. Snijd de Snickers bites doormidden. Scheur de mini croissants in stukken en verdeel over vier ovenbestendige bakjes.
2. Klop met de mixer met garden de roomkaas met de witte basterdsuiker los. Voeg beetje bij beetje de amandelmelk toe en mix tot een egaal mengsel.
3. Leg een aantal stukken Snickers bites tussen de croissants, houd een paar stukjes apart als garnering. Giet het amandelmelk-mengsel over de croissants.
4. Bak de croissant roomcakejes in ongeveer 20 minuten in de oven af.
5. Serveer de croissant roomcakejes met een bol slagroomijs en de overgebleven stukken Snickers bites.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
2953 Kj
Calorieën
706 kcal
Vetten
39 gram
Waarvan verzadigd vet
22 gram
Koolhydraten
75 gram
Waarvan suikers
49 gram
Vezels
1 gram
Eiwitten
14 gram
Meer recepten in de categorie